Storgruppen asbestsanering
Asbestsanering

AsbestsaneringAsbestsanering

Har du asbest i ditt hus eller lägenet? Behöver du hjälp med en asbestsanering? Storgruppen har flera års erfarenhet av asbestsanering. Vi på Storgruppen hjälper både privatpersoner och företag.

Risker med asbest

Asbest är en långfibrig mineral som bildar tunna fibrer som är hälsofarliga. De små asbesfibrerna tas upp i dina lungor och kommer inte att varken brytas ned eller försvinna. Lungorna kommer att fortsätta att arbeta som vanligt vilket resulterar i att mer lungvävnad bildas under tiden. Du riskerar därmed att drabbas av en rad olika lungsjukdomar. 

Förekommande av asbest

Asbest finns ibland annat i olika ljud- och värmeisolerande föremål. Med asbest får ett material lång livstid, blir värmetålig och får en hög hållfasthet. Inom byggbranschen är det därför vanligt förekommande med föremål som innehåller någon form av asbest. Problemet är att små partiklar av asbest kan frigöras i samband med rivning på bygget vilket är en hälsorisk för personerna som vistas i området. Då är det viktigt att först göra en asbestsanering innan någon får befinna sig i närheten av platsen.

Analys av asbest

Vi hjälper till med att göra en analys av material efter asbest. Vi kommer ut och tar med oss en provbit som vi sedan lämnar in hos ett auktoriserat företag som gör analysen. Svar kan ges inom 24 timmar.

Anpassad helhetslösning

Vi hjälper dig med en analys för att sedan göra en anpassad helhetslösning utifrån just din situation. Vi garanterar dig ett väl genomfört saneringsarbete för att garantera dig ett asbestfritt resultat.


Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på asbestsanering.

Asbestsanering eternit
Asbestisolering
Asbest
Asbestsluss
Asbestsanering

Kontakta oss idag